033 2471616
HomeAmpt van Nijkerk › Spa

Spa

Neem een verfrissende duik in ons zwembad …
Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt gratis gebruik maken van ons binnenzwembad. We hebben een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad waarin u heerlijk kunt ontspannen en een paar baantjes kunt trekken. Natuurlijk vindt u hier ook comfortabele ligbedden en zitjes om heerlijk te relaxen. Ons zwembad is dagelijks toegankelijk vanaf 07:00 uur tot 23:00 uur.
Heerlijk ontspannen in onze Finse sauna...
Naast ons binnenzwembad kunt u ook gratis gebruik maken onze Finse sauna, waarin u zowel lichamelijk en mentaal kunt ontspannen. Ook hier vindt u comfortabele zitjes en ligbedden om heerlijk in te relaxen. Omdat uw lichaam opwarmt, is belangrijk om na de sauna goed af te koelen en uit te rusten. De sauna bevindt zich op de 2e etage en is bereikbaar via de entree van het zwembad. Helaas is dit gedeelte niet rolstoeltoegankelijk.
Relaxen en reinigen in ons Turks stoombad…
In dezelfde ruimte van de sauna vindt u ook onze Turkse stoomcabine. In een stoomcabine ligt de temperatuur rond de 50 graden Celsius terwijl dat in de Finse sauna rond de 85 graden ligt. Omdat uw lichaam opwarmt, is het ook belangrijk om na het stoombad, net zoals na de sauna, goed af te koelen en uit te rusten. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat beide ruimten een uur nodig hebben om goed op temperatuur te komen.
Even een kleurtje pakken in ons solarium…
Het solarium bestaat uit twee zonnebankruimtes en bevindt zich naast de sauna en het Turkse stoombad. Voor de zonnebank kunt u munten kopen bij de receptie. Onze spa faciliteiten zijn vrij toegankelijk voor onze hotelgasten en zijn dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00 uur.
 De sauna en Turks stoombad zijn op aanvraag bij onze receptie. Het duurt namelijk even voordat ze goed op temperatuur zijn.
 In het zwembad is het dragen van badkleding verplicht.
 In de sauna en het Turkse stoombad is het dragen van badkleding niet toegestaan.
 Onze spa faciliteiten beschikken over voldoende kleedruimte, kluisjes, toiletten en douches.
 Handdoeken treft u aan op uw hotelkamer en een extra handoek is verkrijgbaar bij de receptie.
 Badjassen en slippers dient u zelf mee te nemen. Deze zijn tegen betaling a € 8,00 per badjas verkrijgbaar bij onze receptie. 
 Zonnebankmuntjes zijn tegen betaling a € 7,50 per muntje verkrijgbaar bij de receptie. 
 De sauna, het Turks stoombad en het solarium zijn niet bereikbaar voor mindervaliden vanwege een trap.

© 2021 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk