MAAK KENNIS MET …

Golden Tulip Ampt van Nijkerk ligt in het centrum van Nederland in de landelijke omgeving van Nijkerk (bij Amersfoort) en is goed te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer via de A1 en A28. Indien gewenst verzorgen wij ook pendeldiensten op maat voor uw gasten. Ons terrein heeft 1.000 gratis parkeerplaatsen en beschikt over laadpunten voor elektrische auto’s. Wilt u reserveren of heeft u vragen of suggesties? Wij staan graag voor uw klaar!

U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer, via e-mail of met ons onderstaand contactformulier. Hoe dan ook: u bent altijd van harte welkom!

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Berencamperweg 4
3861 MC Nijkerk
T +31 (0)33 2471616
info@goldentulipamptvannijkerk.nl
W www.amptvannijkerk.nl

Zakelijke gegevens
Bin Code: ABN ANL2A
Iban Nr: NL45ABNA0594950317
Bank: ABNAMRO 59.49.50.317
KvK: 321.29.512
BTW: NL818841448B01

Golden Tulip Ampt van Nijkerk is onderdeel van Hart van Holland.
Dé congres- en evenementenlocatie van Midden Nederland.


Wij komen graag met u in contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen?
Vul even onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Bereikbaarheid met openbaar vervoer…
NS-station Nijkerk is te bereiken met de stoptrein vanaf de stations Amersfoort en Zwolle (2 x per uur, beide richtingen). Vanaf het station kunt u bus 101 nemen, uitstappen halte Zilverschoon. Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de bushalte. U kunt uiteraard ook een taxi nemen vanaf het station.

Gratis parkeren met eigen vervoer…
Het Ampt van Nijkerk is centraal gelegen nabij de A1 en A27 in het hart van Nederland. Het beschikt over 1.000 gratis parkeerplaatsen en 2 E-Laad punten. Gebruik de routeplanner hierboven om uw route te berekenen of bekijk de gedetailleerde beschrijving hieronder.

Gewoon even uw auto opladen …
Komt u naar Golden Tulip Ampt van Nijkerk met uw elektrische auto en moet uw auto opgeladen worden? Dan bent u bij ons op het goede adres. Het Ampt van Nijkerk beschikt namelijk over drie oplaadpunten waar uw auto aangesloten kan worden. Dat past ook in ons visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

De laadtijd is afhankelijk van hoe leeg uw accu’s zijn en hoe snel uw auto kan laden. Opladen is eenvoudig, u laadt uw auto op met uw eigen elektra-stekker en gebruikt hiervoor uw eigen oplaadpasje. Heeft u vragen over het opladen van uw auto op ons terrein, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.