033 2471616
HomeVergaderen › Vergaderen en feesten

Vele mogelijkheden!

Als het echt om de inhoud gaat...

Soms is het nodig om helemaal ongestoord te kunnen vergaderen, want dan gaat het echt om de inhoud. Geen telefoontjes, geen mail, geen collega’s die snel even een vraag hebben. Soms moet er enkel en aleen gefeest en gevierd worden!

Of het nu gaat om een vergadering in klein comité of een spetterend familiefeest, bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk respecteren wij het belang van uw bijeenkomst.

Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Van de juiste audiovisuele hulpmiddelen tot een sfeervool aangeklede ruimte of een borrel aan het eind van de dag. Wij zijn tevreden als u ongestoord van alle gemakken wordt voorzien. Dan kunt u zich volledig richten op het doel van uw bijeenkomst. Doel bereikt!

 

 Vergadering
 Training
 (Auto)presentatie
 Workshop
 Seminar

 

 Conferentie
 Receptie/borrel
 Lunch/diner
 Feest

 

 Bruiloft
 Reünie
 Zomerse BBQ
 Condoleance

 

Effectief vergaderen...

Bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk kunt u kiezen om uw vergadering aan te kleden zoals u zelf wilt. Er zijn verschillende vergaderarrangementen mogelijk. Van beperkt tot zeer uitgebreid met alle benodigde faciliteiten. Onze service is er op gericht dat u ongestoord kunt overleggen, want daar gaat het tenslotte om. Tussen de middag trek? Smoothie of green lunch? Geen probleem, wij zorgen ervoor!

 Centraal gelegen in Nederland.
 Verschillende vergaderruimtes.
 Ruimtes met privé terras.
 Meetingtoolkit staat standaard klaar.
 Gratis Wifi in elke ruimte.
 Professionele audiovisuele hulpmiddelen.
 2-, 4-, 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangementen.
 Culinair genieten in restaurant De Patio.
 Overnachting in luxe hotel mogelijk.

 

Aan alles is gedacht...

Van high speed Wi-Fi tot conferentiebox in de zaal, onze locatie heeft alles in huis voor een zorgeloze bijeenkomst. Al onze ruimten zijn in 2015 vernieuwd en zijn standaard voorzien van:

 Direct daglicht.
 Openslaande deuren naar terras of grenzend aan binnentuin.
 Foyer met koffiecorner nabij iedere zaal.
 Standaard projectiescherm in plafond.
 Audiovisuele middelen up to date.
 Comfortabele luxe stoelen en tafels.
 Klimaatbeheersing.
 Moderne inrichting.
 Gratis WIFI.

Vele mogelijkheden!

Gezond eten en drinken...

Wij hechten veel waarde aan goed en gezond eten en drinken. Daarom zorgen wij tijdens uw bijeenkomst voor gezonde en smakelijk voeding. Onze zalenfoyers zijn voorzien van moderne coffeecorners en bieden op ieder moment van de dag een verse kop koffie, thee, cappuccino of latte macchiato. Zo zijn onze gezonde healthy breaks tijdens de vergadering in de vorm van vers fruit en smooties, maar kunnen er ook energierijke snacks genuttigd worden voor een extra energieboost.

 

Vaste gastheer/vrouw tijdens uw bijeenkomst...

Niet alleen voorafgaand aan uw bijeenkomst, maar juist ook op de dag van uw bijeenkomst staan onze medewerkers voor u klaar. Bij het Ampt van Nijkerk staat er bij iedere bijeenkomst, groot of klein een vaste gastheer/vrouw voor u klaar. Hij of zij draagt er persoonlijk zorg voor dat uw bijeenkomst perfect verloopt en dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

 

Blijf gerust logeren...

Naast uitstekende mogelijkheden voor vergaderen en feesten biedt het Ampt van Nijkerk u en uw gasten ook volop ontspannings- en overnachtingsmogelijkheden. Onze hotelkamers en suites zijn voorzien van alle gemakken.

 

© 2019 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk