033 2471616
HomeAmpt van Nijkerk › Hotel

Van harte welkom!

Met trots heten wij u welkom bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk. Trots omdat wij er in geslaagd zijn ons hotel en zalen te vernieuwen. Trots omdat gasten laten weten dat ze de nieuwe ambiance en faciliteiten bijzonder op prijs stellen.

En daar doen wij het natuurlijk voor. Wij hebben vanzelfsprekend bij de uitgangspunten van de modernisering u als gast centraal gesteld. Dit om nog beter te kunnen aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze gasten. Nu, maar ook in de toekomst. Vandaar dat wij altijd doorgaan met verbeteren van onze service en faciliteiten.

Of u nu een constructieve vergadering organiseert, een meerdaagse training geeft, heerlijk komt logeren in een van de comfortabele hotelkamers, een knallend feest viert of uitgebreid komt dineren. Wij hebben ons werk pas goed gedaan als u zich meer dan tevreden voelt! Wij gaan daarom graag een stapje verder voor een onvergetelijke ervaring.

Het Ampt van Nijkerk ligt letterlijk in het Hart van Holland. Dankzij de centrale ligging van onze locatie in Nederland bent u nooit lang onderweg. In een prachtige landelijke omgeving parkeert u altijd gewoon voor de deur en wordt u hartelijk welkom geheten door onze betrokken en enthousiaste collega’s. Alles is prima geregeld. Dit is een ontspannen begin van uw verblijf!

Wij ontmoeten u graag in ons Hotel Ampt van Nijkerk en leiden u persoonlijk met gepaste trots rond, zodat u zelf kunt ontdekken wat wij allemaal te bieden hebben.

Tot ziens op onze locatie, wij kijken uit naar uw komst!

 

Een gastvrij ontvangst...
 Kinderen zijn van harte welkom
 Ons hotel is rolstoelvriendelijk
 Huisdieren zijn toegestaan

Wanneer u uw reservering boekt via deze website bieden wij u de volgende voordelen:
 Beste prijsgarantie
 Geen reserveringskosten
 Betaal vooraf of bij aankomst

Reserveren via veilige verbinding...
 Reserveer direct bij het hotel; een betere dienstverelning en direct persoonlijk contact.
 Talloze voordelen; de beste prijzen, ruime keuze, gratis reservatie en geen extra kosten.

© 2019 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk