033 2471616

Bijeenkomsten

Vergaderen

Ongestoord en succesvol een bijeenkomst houden, dat is onze doelstelling. Bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk is de service er op gericht dat u zich volledig met de inhoud van uw bijeenkomst bezig kunt...

Lees meer

Condoleance

Een definitief afscheid van dierbaren...

Een moeilijk onderwerp. En toch krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Na een dienst of uitvaart is er vaak de behoefte om in een discrete sfeer de nabestaanden te condoleren of samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken tijdens een informeel samenzijn.

Golden Tulip Ampt van Nijkerk biedt diverse mogelijkheden om uw samenzijn in te vullen. U kunt daarbij denken aan een koffietafel, borrel, lunch of diner. In ons restaurant, de binnentuin of één van onze comfortabele en besloten ruimtes kunt u in een persoonlijke ambiance in alle rust napraten en herinneringen ophalen. Ons hotel is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar via de A1 en de A28. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord.

 

Lees meer

Trouwen

De mooiste locatie voor de mooiste dag...

Trouwen is afgeleid van vertrouwen. Je geeft elkaar het vertrouwen de toekomst samen in te gaan. Een moment dat vervuld is van geluk, liefde en samenzijn met familie en vrienden. Zo’n belangrijk moment verdient een bijpassende sfeer en een omgeving waarin liefde zich thuis voelt.

Op zoek naar een sfeervolle locatie om te trouwen en de start van jullie leven samen te vieren? In het Ampt van Nijkerk kan letterlijk alles! Op de mooiste dag van uw leven mag u verwachten dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij bieden u kwaliteit en service van begin tot eind.

We beschikken over diverse zalen, allen voorzien van een eigen interieurstijl. U kunt meerdere zalen met elkaar combineren voor een verrassend effect.

Lees meer
© 2021 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk