Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u op op alle dagen kunt genieten van een 3-gangendiner, uitgebreid ontbijtbuffet en gebruik van onze wellnessfaciliteiten.

• 3 x Overnachting in een standaard hotelkamer
• 3 x 3-gangendiner

Wilt u gebruik maken van ons 4-daags halfpension arrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616 of reserveer via ons online boekingskanaal.

Toslag superior kamer: € 10,00 p.n.

Wilt u gebruik maken van ons 3-daags halfpension arrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616 of reserveer via ons online boekingskanaal.