• 2 dagen gebruik van fiets
• Diverse fietsroutes

Wilt u gebruik maken van ons 3-daags fietsarrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616 of reserveer via ons online boekingskanaal.

Reserveren kan via 033 247 16 16 of via info@goldentulipamptvannijkerk.nl

Iets te vieren? Gezellig een paar dagen genieten? Maak dan gebruik van onze 3-daagse dinerspecial voor slechts € 109,00 per persoon en ga gezellig een hapje eten in ons restaurant "De Baron".

Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u op op alle dagen kunt genieten van een 3-gangendiner, uitgebreid ontbijt en gebruik van onze wellnessfaciliteiten.