033 2471616

3-daags Bridgearrangement


Bridgen in de prachtige omgeving van de Veluwe? Kom dan met uw gezelschap naar Golden Tulip Ampt van Nijkerk en geniet naast de vele uren aan de kaarttafel ook van de luxe van ons sfeervolle hotel. Onze medewerkers maken van ons hotel de perfecte locatie voor uw bridgeweekend!

Ons hotel beschikt over een ruime bridgezaal met geluidsapparatuur. Wij ontvangen u met een kopje koffie/ thee en luxe bonbons en tijdens de avond geniet u van een heerlijk 3-gangen diner in ons sfeervolle restaurant. De volgende ochtend bieden wij u een uitgebreid ontbijtbuffet aan om vervolgens uw dag te vervolgen.

Na de inspannende drives kunt u gebruik maken van onze luxe spa en laten wij u bij de receptie graag de mogelijkheden van onze omgeving zien. Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen begroeten!

Inhoud van het arrangement:

• 2 x Overnachting in een Superior hotelkamer
• 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
• Ontvangst met koffie/thee en luxe bonbons
• 2 x 3-gangen diner
• Gratis bridgezaal
• Gebruik van een geluidsset inclusief één handmicrofoon
• Zoutjes en nootjes op tafel gedurende de bridgedrive
• Gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad
• Gratis gebruik van internet (WIFI) en parkeren

Geldig van 5 april 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen en op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Opties:
Toeslag 1-persoons kamer: € 12,50 p.k.p.n.

Wij informeren u graag over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Wilt u gebruik maken van ons 3-daags bridgearrangement? Neem contact met ons op via 033-2471616.

Vanaf 159,00 per persoonOnze voordelige arrangementen:

Sorteer op
Vanaf 189,00 per persoon Bekijk

Kerstspecial


Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Twee overnachtingen in een van onze superior kamers. Beide ochtenden een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Bij ontvangst in onze bar een heerlijk glas glühwein om in de stemming te komen. Voor de kleintjes is er een kop warme chocolademelk met slagroom.  Een driegangendiner voor twee personen en op 25 december een uitgebreid vijfgangendiner.
Vanaf 31,50 per persoon Bekijk

Kerstbrunch


Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Geniet romantisch met z'n tweeën of gezellig met de familie van een onvergetelijke Kerst bij Golden Tulip Ampt van Nijkerk!
Vanaf 47,50 per persoon Bekijk

Kerstdiner


Kerst! Dat vier je met je familie, geliefde, vrienden of gezellig met het gezin. Geniet op Eerste of Tweede Kerstdag van een culinair vijfgangendiner.
© 2018 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk