033 2471616
HomePrettig zaken doen › Restaurant

Restaurant De Patio

Even lekker bijkomen...

Schuif gezellig aan voor een á la carte diner of misschien alleen een hoofdgerecht in ons restaurant De Baron. Oze keukenbrigade maakt in Franse klassieke stijl de lekkerste gerechten van verse en lokale producten. Zo kunt u zich heerlijk ontspannen en culinair laten verwennen. Even omschakelen in een relaxte sfeer. 

Onze menukaart bestaat uit streek- en seizoensgebonden gerechten; soms klassiek, soms modern en in verrassende smaakcombinaties. Een proeverij van heerlijkheden! Chef-kok Robert Dekker en zijn team staan voor u klaar om u een tongstrelende beleving te bezorgen. Onze bediening voorziet u met plezier van het juiste wijnadvies om uw lunch of diner compleet te maken. Op mooie dagen kunt u genieten op ons terras in de binnentuin.

Lunchen en dineren voor groepen...

Het restaurant is zo ingedeeld dat u niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grote groepen (zakelijk of privé) kunt lunchen of dineren. Wij bieden plaats aan groepen tot  130 personen. Ons restaurant beschikt over een sfeervol private dining gedeelte voor gesloten gezelscahppen tot 40 personen. Natuurlijk kan ook gebruik gemaakt worden van onze lounge en bar De Patio of één van onze sfeervolle zalen, waarvan een aantal voorzien zijn van eigen terras. Voor zowel lunch als diner bieden wij verschillende groepenmenu’s en drankarrangementen aan.

 

Openingstijden...
Ontbijtbuffet: maandag t/m vrijdag 07:00 - 10:00 uur | zaterdag en zondag 07:30 - 11:00 uur.
Kleine kaart en lunch: 12:00 - 17:00 uur.
Afternoon en high tea: dagelijk 12:00 - 15:00 uur.
Diner: maandag t/m zaterdag 17:00 - 21:00 uur | zondag 1700 - 20:00 uur.
Lounge en bar De Patio: 08:00 - minimaal 23:00 uur.

Arrangemement inclusief overnachting?
Heerlijk uit eten en en geen zin om naar huis te rijden? Blijf dan overnachten in ons hotel  en reserveer een arrangement inclusief diner.

© 2017 Hotel Golden Tulip Ampt van Nijkerk