HomeHotel › Informatie A tot Z

Hotelinformatie A tot Z

Activiteiten omgeving
Wandelen- en fietsen, kunst & cultuur en golfen.

Ampt van Nijkerk
110 kamers en suites op viersterren niveau, restaurant De Baron, lounge en bar De Patio, binnentuin met terras, 13 multifunctionele zalen.

Betaalwijzen
American Express, MasterCard, VISA, Maestro en PIN.

Beste beschikbare prijs
Wij werken met een best beschikbare prijsstructuur. Dit geeft u als gast de garantie dat u op het moment van boeken de beste beschikbare en dus ook de laagste prijs betaalt voor uw hotelkamer.

Eten & drinken
Restaurant (à la carte), bar en lounge en binnentuin met terras. Wij serveren ontbijt, lunch(pakket), diner, dagschotel, live cooking en room service.

Fietsverhuur en overdekte fietsenstalling
Wij verhuren (elektrische) fietsen en kinderfietsen. Vooraf reserveren noodzakelijk. We beschikken tevens over een overdekte fietsenstalling.

Gemeentelijke heffing
Toeristenbelasting € 1,80 per persoon per nacht wordt bij incheck in rekening gebracht.

Huisdieren
Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Kosten € 15,00 per nacht.

Inchecken en uitchecken
Inchecken mogelijk vanaf 14:00 uur en uitchecken mogelijk tot 10:00 uur.

Gratis WiFi beschikbaar in openbare ruimte, hotelkamers en zalen.

Kinderen
Twee kinderen tot 3 jaar verblijven gratis kamer van de ouders. Babybedje (tot 2 jaar) € 7,50 per nacht.Kinderen 4 tot 11 jaar betalen € 22,50 per nacht voor extra bed inclusief ontbijt. Oudere kinderen betalen € 40,00 per nacht inclusief ontbijt) voor een extra bed. Op basis van beschikbaarheid en vooraf reserveren noodzakelijk.

Mindervalide
Ons hotel is rolstoelvriendelijk en wij beschikken over een hotelkamer die is aangepast voor mindervaliden. De sauna, het Turks stoombad en het solarium zijn niet bereikbaar voor mindervaliden vanwege een trap.

Hotel: 24/7
Restaurant
- Ontbijtbuffet: maandag vrijdag 07:00-10:00 uur | zaterdag - zondag 08:00 - 10:30 uur.
- Kleine kaart en lunch: 12:00 - 17:00 uur.
- Afternoon en high tea: dagelijk 12:00 - 15:00 uur.
- Diner: maandag - zaterdag 18:00 - 21:00 uur | zondag 12:00 - 20:00 uur.
Lounge en bar De Patio: 08:00 - minimaal 23:00 uur

Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Vooraf reserveren niet nodig.

Receptie diensten
24-uurs receptie, versneld in- en uitchecken, bagageopslag, persoonlijk in- en uitchecken, fietsverhuurservice, fax/kopieerservice en business servicedesk.

Schoonmaakdiensten
Stomerij, wasserij, strijkservice, schoenenpoetsen, broekpers en dagelijkse schoonmaak.