Lentedeal

Er even tussenuit? Boek dan nu onze voordelige winterpakker en verblijf twee nachten bij ons voor de prijs van € 69,00 per persoon.

• 2 x Overnachting in een standaard hotelkamer

Dit arrangement is boekbaar tot en met 30 juni 2018 m.u.v. de feestdagen op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Toeslag superior kamer: € 5,00 p.n.

Wilt u gebruik maken van onze voordelige lentedeal? Neem dan contact met ons op via 033-2471616 of mail uw reservering naar info@goldentulipamptvannijkerk.nl onder vermelding van de "lentedeal".

Lentedeal

Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u twee avonden uw eigen driegangen diner kunt samenstellen vanaf onze uitgebreide a la carte kaart.

Zomer vroegboekactie 4=3

De zomer lijkt nog ver weg, maar u kunt nu al voordelig uw verblijf bij ons boeken voor een verblijf tussen 1 juni en 30 september 2018 voor slechts € 129,- per persoon.