• 1 x Gastronomisch 3-gangen diner (op de dag van aankomst)
• 2 dagen gebruik van fiets
• Diverse fietsroutes

Geldig van 1 januari 2016 t/m 31 december 2016 m.u.v. de feestdagen en is op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op vrijdag of zaterdag.

Wilt u gebruik maken van ons 2-daags fietsarrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616.

Lentedeal

Er even tussenuit? Boek dan nu onze voordelige winterpakker en verblijf twee nachten bij ons voor de prijs van € 69,00 per persoon.

Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u twee avonden uw eigen driegangen diner kunt samenstellen vanaf onze uitgebreide a la carte kaart.

Zomer vroegboekactie 4=3

De zomer lijkt nog ver weg, maar u kunt nu al voordelig uw verblijf bij ons boeken voor een verblijf tussen 1 juni en 30 september 2018 voor slechts € 129,- per persoon.