2-daags Dolfinarium-arrangement

Spelen maakt gelukkig! Op nog geen 20 minuten rijden van het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk vindt u het Dolfinarium. Een uitje voor het hele gezin! Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!

• 1 x Welkomstdrankje bij aankomst in het hotel
• 1 x Entreebewijs Dolfinarium Harderwijk
• Diverse wandel- en fietsroutes

Geldig van 20 februari 2016 t/m 30 oktober 2016 m.u.v. de feestdagen en is op basis van 2 personen per kamer. Aankomst op alle dagen van de week.

Wilt u gebruik maken van ons 2-daags Dolfinarium-arrangement? Neem dan contact met ons op via 033-2471616.

Lentedeal

Er even tussenuit? Boek dan nu onze voordelige winterpakker en verblijf twee nachten bij ons voor de prijs van € 69,00 per persoon.

Laat u heerlijk culinair verwennen in ons Restaurant "de Baron", waarin u twee avonden uw eigen driegangen diner kunt samenstellen vanaf onze uitgebreide a la carte kaart.

Zomer vroegboekactie 4=3

De zomer lijkt nog ver weg, maar u kunt nu al voordelig uw verblijf bij ons boeken voor een verblijf tussen 1 juni en 30 september 2018 voor slechts € 129,- per persoon.